Your address will show here +12 34 56 78

Cloudbackup365 - E-mail - backup header Jouw MS Teams beschermd tegen verwijderen

en cybercriminaliteit
Cloudbackup365 - Teams - backup header Office 365 Teams Backup Slechts € 2,50

Voordelen van onze Microsoft Office 365 Teams Backup oplossing:

Altijd beschikbaar

Volledige Teams of specifieke kanalen of instellingen beschermd tegen vewijderen en altijd te herstellen

Veilig

Opslag in zeer veilige S3 Cloud en beschermd tegen Cybercriminaliteit

Gebruiksvriendelijk

Wij regelen het voor je, geen investering in hard- of software nodig

Wettelijke eisen

Voldoe aan de wettelijke eisen mbt retentie

CloudBackup 365 verzorgt ook de Microsoft Office 365 Backup voor Teams

  • Text Hover

Teams is het communicatie- en samenwerkingsplatform van Microsoft waarmee jouw organisatie eenvoudig kan samenwerken, vergaderen, chatten en bellen en dat allemaal op één plek. Naast de fantastische communicatie mogelijkheden is het samenwerken een geweldige functionaliteit. Het creëren, delen en in realtime samenwerken aan Word, Excel of Powerpoint documenten was nog nooit zo makkelijk.


Veilig

Helaas heeft Microsoft Office 365 geen backup functionaliteit om jouw bedrijfsgevoelige gegevens te beschermen. Onze CloudBackup365 oplossing is uitermate geschikt voor de backup van jouw Microsoft Office 365 Teams omgeving. Met onze CloudBackup365 oplossing is jouw MS Teams omgeving volledig beschermd tegen (onopzettelijk) verwijderen en andere beveiligingsrisico's zoals cyberaanvallen. Daarnaast maken we het mogelijk om gegevens voor lange tijd te bewaren (retention) zodat jij voldoet aan compliance vereisten of wet- en regelgeving die in vele branches vandaag de dag is vereist.

Altijd beschikbaar
CloudBackup365 zorgt ervoor dat alle Teams gegevens automatisch en veilig worden gebackupt naar onze veilige cloud omgeving. Een Teams backup kijkt niet alleen naar de losse items, maar ook naar alle Sharepoint- en metadata. Daardoor kunnen losse Teams items zoals een per ongeluk gewist bestand, snel en eenvoudig worden hersteld, ook als dat maanden geleden al is verwijderd. Natuurlijk kunnen er zo ook volledige teams, specifieke kanalen en instellingen worden hersteld. Jouw Teams en andere Microsoft Office 365 gegevens zijn dus altijd beschikbaar voor herstel en beschermd tegen cryptovirussen.

Hoe werkt het
Middels onze gebruiksvriendelijke self service portal beheer jij de restore van je data. Wij zorgen voor de technische inrichting van de dagelijkse backup. Zo worden jouw Microsoft Office 365 gegevens automatisch opgeslagen in een zeer veilige storage omgeving in een Datacenter in Amsterdam, Nederland.

Waarom moet je jouw Microsoft Office 365 Teams backuppen?

  • Text Hover

Wanneer je werkt met Microsoft Office 365, heb je de beschikking over geweldige tools als Outlook en Teams waarmee je efficiënt samen kunt werken aan documenten, ongeacht waar je bent. Voor veel organisaties is dit de perfecte oplossing nu werknemers steeds meer vanuit huis of onderweg werken. Eén belangrijk onderdeel ontbreekt echter en dat is backup.

Gevaar

Niets is vervelender dan een per ongeluk gewist bestand in een Teams kanaal dat niet teruggehaald kan worden. Of nog erger, wanneer jouw organisatie slachtoffer is van ransomware en je hebt geen goede backup. Het verlies van bedrijfsgevoelige data zoals een complete MS Teams omgeving door ransomeware aanvallen of menselijke fouten, is steeds meer regel dan uitzondering en de schade kan flink oplopen. 


Microsoft maakt geen volledige backup

Microsoft Office 365 voorziet slechts in korte termijn retentie  en biedt hiermee geen volledige bescherming tegen het al dan niet onopzettelijk verwijderen van gegevens en andere beveiligingsrisico's die tot gegevensverlies kunnen leiden. Daarom is aanvullende bescherming door middel van een betrouwbare backup onmisbaar. 


Controle

Neem zelf de controle over je data en zorg voor een complete Microsoft Office 365 Backup met CloudBackup365. Hiermee wordt automatisch een backup gemaakt van je complete Microsoft Office 365 omgeving inclusief Teams en wordt je data veilig opgeslagen in een Nederlands datacenter.

  • Waarom heb je gekozen voor CloudBackup365:

    'Het prettige telefoongesprek gaf me een zeer goed gevoel en een bevestiging dat ik bij de juiste partij zat'

    Arno Bakker, Mediascape

Complete Microsoft Office 365 Backup oplossing

  • Text Hover
Niet alleen Teams binnen jouw organisatie is beschermd door CloudBackup365, maar de complete Microsoft Office 365 omgeving is hiermee beveiligd. Agenda's, contactpersonen, notities, Teams, SharePoint en OneDrive for Business gegevens van de medewerkers zijn hiermee beschermd tegen ransomware of ongewenst verwijderen. Alle Microsoft Office 365 backups worden dagelijks opgeslagen in een zeer veilige S3 Cloud omgeving en het herstellen van bestanden, Teams of andere Microsoft Office 365 gegevens kan eenvoudig en snel.

Voordelen van CloudBackup 365

1. Compleet: Backup van je volledige Microsoft Office 365 omgeving.

2. Unlimited Storage: Inclusief ongelimiteerde CloudBackup opslag, Uniek voor deze prijs!

3. Flexibel: Maandelijks kan je wijzigingingen doorvoeren. Je kan ook per maand opzeggen zelfs. 

4. Lage kosten: Geen eenmalige kosten en ook geen verborgen kosten voor up- of downloads.

5. Geen hardware nodig:  Je hoeft niet te investeren in de aanschaf van backupservers of extra storage.

Ja, dit wil ik!

Nu slechts € 2,50 per user per maand