Your address will show here +12 34 56 78

Cloudbackup365 - E-mail - backup header De #1 bescherming tegen ransomware en dataverlies Cloudbackup365 - backup header Microsoft Office 365 Backup Slechts € 2,50

Office 365 Backup met de unieke voordelen van CloudBackup365:

Veilig

Opslag in zeer veilige S3 Cloud en bescherming tegen Cyberaanvallen

Unlimited Storage

Ongelimiteerde opslag voor je zakelijke backups

Geen hardware nodig

Geen investering in eigen backup server of extra storage

Voordelig & Flexibel

Slechts € 2,50 per gebruiker per maand en maandelijks te wijzigen

Waarom een Microsoft Office 365 backup?

 • Text Hover
Wanneer je werkt met Microsoft Office 365, heb je de beschikking over geweldige programma's zoals Teams, Outlook en OneDrive waarmee je efficiënt samen kunt werken aan documenten. Voor veel organisaties de perfecte oplossing nu werknemers steeds meer vanuit huis of onderweg werken. 

Alle bedrijfsdata (E-mail, Teams, SharePoint en OneDrive) is opgeslagen bij Microsoft in Azure en daar worden helaas geen backups gemaakt. Microsoft garandeert de beschikbaarheid en korte termijn restore mogelijkheden (maximaal 30 dagen). Microsoft zélf adviseert daarnaast het gebruik van een 3e partij Microsoft Office 365 backup oplossing voor langere termijn backups en bescherming tegen ransomware.
Data verlies
Het verlies van gegevens door ransomeware aanvallen of menselijke fouten is steeds meer regel dan uitzondering. Microsoft Office 365 voorziet slechts in korte termijn retentie van bijvoorbeeld 30 dagen in geval van Exchange Online. Bovendien is het niet mogelijk om een complete mailbox te herstellen, alleen individuele verwijderde items worden 30 dagen bewaard. Daarom is aanvullende bescherming van je gegevens door middel van een betrouwbare backup onmisbaar.

Blijf 'In control'
Neem zelf de controle over je data en zorg voor een complete Microsoft Office 365 Backup met CloudBackup365. Hiermee wordt automatisch een backup gemaakt van je Microsoft Office 365 omgeving en wordt je data veilig opgeslagen in een Nederlands datacenter.

CloudBackup365 maakt een backup van alle Office 365 onderdelen:

 • Text Hover

Exchange

CloudBackup365 is uitermate geschikt voor de backup van Microsoft 365 Exchange Online. E-mails, agenda items, contactpersonen en notities worden eenvoudig en veilig geback-upt naar onze cloud omgeving. Uiteraard kunnen deze items zoals een per ongeluk gewist mailtje, snel en eenvoudig worden hersteld. 
 • Text Hover

Teams

Uiteraard voorziet CloudBackup365 ook in de backup van Microsoft Teams. Gegevens die zijn gepost en gedeeld in Microsoft Teams (zoals chats, bestanden en sites) kunnen eenvoudig worden hersteld. De gegevens worden opgeslagen in onze cloud omgeving en zijn eenvoudig naar te herstellen.
 • Text Hover

SharePoint

Met Cloudbackup365 zorg je voor een complete backup van de gehele SharePoint online omgeving. Bestanden, folders, bibliotheken, lijsten, (sub)sites en site collecties worden meegenomen in de backup die in onze volledig veilige cloud omgeving wordt opgeslagen. Uiteraard zijn alle items te restoren.
 • Text Hover

OneDrive

Goed beschermd tegen cryptovirussen: al je zakelijke OneDrive bestanden worden uiteraard meegenomen in CloudBackup365. Gedeelde mappen, documenten; alle gegevens worden veilig en snel weggeschreven in onze cloud omgeving. Herstellen van zowel mappen als losse items is eenvoudig en snel.

De ideale Backup-as-a-Service

 • Text Hover
CloudBackup365 is een Backup-as-a-Service dienst en voorziet in een volledige backup van alle data, bestanden en mailboxen van een Microsoft Office 365 omgeving. Hiermee ben je verzekerd van de beste bescherming tegen ransomware, cryptovirussen of ongewenst verwijderde data. De Office 365 backups worden dagelijks opgeslagen in een zeer veilige S3 Cloud omgeving in een datacenter in Amsterdam. Het herstellen van bestanden, mailboxen, Teams onderdelen of hele sites kan je zelf; eenvoudig en snel. 

CloudBackup365 is inclusief ongelimiteerde Cloud opslag. Het is maandelijks opzegbaar, kent geen lange contractduur en géén eenmalige kosten. Ook geen verborgen of additionele kosten voor up/downloads dus volledig transparant en helder. Daarnaast is er geen backupserver benodigd: je hoeft niet te investeren in de aanschaf, inrichting en beheer van een eigen backupserver of extra storage. Lekker makkelijk!
 • Waarom heb je gekozen voor CloudBackup365 als Office 365 backup:

  'Jullie hebben een erg helder verhaal en ook nog eens een aantrekkelijke prijs'

  Ben van Westen, HKR Kraanreparatie

Cloudbackup365 is voordelig, eenvoudig & transparant

CloudBackup365 is snel en eenvoudig in te zetten voor het maken van een backup van jouw Microsoft Office 365 data. Je meldt je bij ons aan en geeft aan voor hoeveel gebruikers je een licentie nodig hebt. Wij nemen contact met je op voor de benodigde veilige koppeling van CloudBackup365 met jouw Office 365 omgeving. Wijh slaan nooit wachtwoorden van jouw omgeving op, dus heel veilig! Voor jouw backup geldt dan ongelimiteerde opslag voor al je zakelijke data. De facturering geschiedt maandelijks; per gebruiker. Geen langlopende verplichtingen, geen kosten voor up- of downloads. Je weet waar je aan toe bent en wij doen het werk voor je!
 • Waarom heb je gekozen voor CloudBackup365 als Office 365 backup:

  'Het prettige telefoongesprek gaf me een zeer goed gevoel en een bevestiging dat ik bij de juiste partij zat'

  Arno Bakker, Mediascape

Wist je dat het jouw verantwoordelijkheid is om Microsoft Office 365 te backuppen?
Met Microsoft Office 365 kun je altijd en overal werken zonder dat er een eigen infrastructuur nodig is voor e-mail, bestanden, SharePoint of Teams.
Microsoft zorgt voor de beschikbaarheid van je Office 365 omgeving. Zij voorziet echter niet in een volledige backup van jouw data. Het blijft jouw verantwoordelijkheid om je data te beveiligen en een backup te maken, zodat je altijd toegang houdt tot en controle hebt over jouw data. Dit model is gebaseerd op gedeelde verantwoordelijkheid.
Met de CloudBackup365 oplossing zijn je gegevens goed beschermd. Je kunt bestanden eenvoudig herstellen en verkleint hiermee het risico op dataverlies. Je backup wordt opgeslagen in een zeer veilige S3 Cloud Omgeving in een datacenter in Amsterdam.
Je hoeft niet te investeren in de aanschaf, inrichting en het beheer van een eigen backupserver of je storage uit te breiden. CloudBackup365 is inclusief ongelimiteerde Cloud Opslag.
Het gedeelde verantwoordelijksheidsmodel van Office 365: 
Waarom we zelf voor een backup oplossing voor onze Microsoft Office 365 omgeving moeten zorgen...
 • Waarom heb je gekozen voor CloudBackup365 als Office 365 backup:

  'Jullie hebben kennis van zaken, zijn altijd bereikbaar voor al onze vragen en hebben een erg duidelijk verhaal'

  Ragnhild Gierkink, Korda Interiors

 • Text Hover

CloudBackup365 is onderdeel van Tweeweg IT

Als onderdeel van Tweeweg IT, met bijna 20 jaar ervaring in de IT dienstverlening, hebben we alle expertise in huis om je verder te helpen. Tweeweg IT is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van Cloud, Security, Managed Services en Backup & Storage. 

Meer weten? Kijk dan ook eens op onze Tweeweg IT website of neem contact met ons op.

Cloudbackup365 is het label van onze unieke (op Veeam gebaseerde) backup oplossing voor Microsoft Office 365.

Betrouwbaar: Veeam Backup for Office 365

 • Text Hover
Onze CloudBackup365 oplossing maakt deels gebruik van de bekroonde Veeam Backup voor Microsoft Office 365 software. De keuze voor Veeam is eenvoudig; het is de beste Office 365 backup oplossing in de markt. En als Veeam Gold Partner beschikken we over alle Veeam expertise in eigen huis.

De backup software van Veeam biedt ongekende backup- en restoremogelijkheden en is daarnaast snel, schaalbaar en zeer veilig.

Voordelen van CloudBackup 365

1. Compleet: Backup van je volledige Microsoft Office 365 omgeving.

2. Unlimited Storage: Inclusief ongelimiteerde CloudBackup opslag, Uniek voor deze prijs!

3. Flexibel: Maandelijks kan je wijzigingingen doorvoeren. Je kan ook per maand opzeggen zelfs. 

4. Lage kosten: Geen eenmalige kosten en ook geen verborgen kosten voor up- of downloads.

5. Geen hardware nodig:  Je hoeft niet te investeren in de aanschaf van backupservers of extra storage.

Ja, dit wil ik!

Nu slechts € 2,50 per user per maand

FAQ

Hier vindt je de veel gestelde vragen m.b.t. CloudBackup365. Heb je vraag die hier niet bij staat of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen via 088 - 180 88 88 of info@cloudbackup365.nl

Wat kost CloudBackup365?

Slechts € 2,50 per gebruiker per maand, inclusief ongelimiteerde opslag.

Wat krijg je met CloudBackup365?

Per gebruiker heb je een dagelijkse backup van je Exchange mailboxen, Sharepoint, Teams en OneDrive for Business data.

Welke gebruikers hebben een licentie nodig?

Alle gebruikers die toegang hebben tot Exchange Online, Teams en/of Sharepoint sites hebben een licentie nodig. Je kunt er optioneel voor kiezen om bepaalde gebruikers uit te sluiten van CloudBackup365, mits die geen toegang tot Teams en/of Sharepoint hebben. Het minimum aantal af te nemen gebruikers is 5.

Heb je ook een licentie nodig voor een gedeelde/shared mailbox?

Nee, die worden gratis meegenomen in de backup. Je hebt uitsluitend per gebruiker een licentie nodig. Let wel; ook voor shared mailboxen geldt het principe van fair use policy.

Waar wordt de data opgeslagen?

Backups worden versleuteld opgeslagen op Cloud Object Storage (S3 compatibel) in een beveiligd datacenter in Amsterdam, Nederland.

Ben ik goed beveiligd in geval van cryptovirussen?

Jazeker, door de beveiligde wijze van de backup technologie in combinatie met S3 compatible data opslag is je backup niet bereikbaar voor cryptovirussen en maken dus geen kans!

Wat zijn de eenmalige of aanvullende kosten?

Er zijn géén eenmalige inrichtingskosten of aanvullende kosten. Ook voor up/downloads rekenen wij geen extra kosten. Helder en transparant dus.

Wat is de contractduur en de condities

Deze dienst is maandelijks opzegbaar en te wijzigen. 
De facturering gaat per 1e van de maand vooraf, op basis van actieve gebruikers. De betalingsconditie is strikt 30 dagen netto.

Hoe vaak wordt er een backup gemaakt?

Elke dag wordt er een backup gemaakt vanuit Office 365 / Microsoft 365 omgeving naar de CloudBackup365 S3 Compatible Storage omgeving. Zo ben je altijd verzekerd van up to date backup.

Hoe weet ik of de backup gelukt is?

Wij monitoren 24×7 de CloudBack365 dienst. In het geval een backup is mislukt, zorgen wij direct voor herstel (retry) van de backup.
Periodiek rapporteren we desgewenst per mail aan je, zodat je een up to date overzicht hebt.

Hoeveel opslag krijg je bij CloudBackup365?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn voor deze prijs, maar je krijgt ongelimiteerde storage voor je backups. Wel op basis van fair use policy en uitsluitend voor zakelijke data.

Wat is de fair use policy?

CloudBackup365 is uitsluitend bedoeld voor zakelijke data. Het is niet de bedoeling om privé data (foto’s, muziek, video’s, backup van smartphones etc) mee te nemen in de backup dienst.
Deze data kan je wel opslaan in je OneDrive for Business, maar dan bijvoorbeeld in je Prive map. Die map wordt dan niet meegenomen in de CloudBackup365 dienst.

Wat zijn de retentietijden?

Standaard hanteren wij 1 jaar retentie op al je Mail, Teams, OneDrive en Sharepoint data. Voor 99% van de organisaties voldoet deze retentietijd; heb je behoefte aan een langere retentietijd, laat dit ons weten!

Hoe zit het met mail archivering?

Voor mail archiveringsdoeleinden en bewaarplicht adviseren wij de additionele mail archiveringsoptie vanuit Microsoft (Exchange Online Plan 2 of als onderdeel van je Microsoft 365 abonnement).

Ik wil backups restoren, hoe werkt dat?

Neem dan contact op met je eigen beheerder. Wij bieden een veilige toegang tot een Self Service Portal waarbij restoren van data eenvoudig kan worden uitgevoerd. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze Supportdesk op 088-1808899. 
Vanwege ISO27001 veiligheidseisen kunnen uitsluitend beheerders een verzoek tot restore bij ons doen.

Wat kost een restore?

Helemaal niets, dit kan je namelijk eenvoudig zelf doen. Ook als wij het voor je uitvoeren kost het niets. Er zitten ook geen verdere kosten aan de benodigde upload of download.

Kan ik zelf een restore uitvoeren?

Ja, dat kan via de Self Service Portal, als je beheerder bent van de omgeving. Uitsluitend bij ons geregistreerde beheerders hebben deze mogelijkheid. 

En als ik helemaal wil stoppen met deze dienst?

Dat kan heel eenvoudig. Je zegt de dienst op, je hebt geen opzegtermijn en geen opzegkosten. De periode van je laatste maandfactuur is leidend. Dus als je bijvoorbeeld per 2e of 25e van de maand opzegt, mag je tot eind van die maand CloudBackup365 gebruiken, daarna stopt het direct. Je aanwezige backups worden binnen 30 dagen na opzegging automatisch verwijderd.

Let’s Start Making Your Brand Popular

Enter your email address and we'll send you a

special FREE signup link so you can start using Privy's

website popups and landing pages.