CloudBackup365 - Sleeping Guy header - small

Mijn Portal

Het Self Service Portal (SSP) is voor CloudBackup365 beheerders. Inloggen kan uitsluitend via MFA met een geregistreerd account.

Op het portal beheer je onder andere de restores, kan je gebruikers includen of excluden van de backup en stel je de notificaties in.

Log je voor de eerste keer in en moet je je Microsoft 365 tenant nog instellen? Lees dan de handleiding nog even goed door. Die tref je aan in het menu van het SSP.

 

Support FAQ Mijn Portal

Hier vind je vragen m.b.t. CloudBackup365 Self Service Portal. Heb je een vraag die hier niet bij staat, laat het ons weten via 088 – 180 88 88 of info@cloudbackup365.nl

Hoe krijg ik toegang tot het Self Service Portal?

Bij de eerste aanvraag van CloudBackup365 zullen we voor jou, als verantwoordelijke IT beheerder, een account aanmaken. Heb je nog geen toegang? Stuur ons dan een email met dit verzoek, voorzien van je naam en functie. Toegang tot het portal is uitsluitend voor geautoriseerde beheerders van je omgeving. Wij behoudens ons het recht voor je aanvraag te verifieren bij de ons bekende kontaktpersoon (initiele aanvrager) omwille van security.

Waarvoor dient het Self Service Portal?

Het Self Service Portal is ontwikkeld om o.a. inzage te krijgen in de backupstatus, zelfstandig een restore uit te kunnen voeren of om bijvoorbeeld een dageljkse backup status rapportage in te stellen. Ben je reseller? Dan zie je al je klanten in één oogopslag bij elkaar. Ook kan je zien hoeveel licenties je in gebruik hebt zodat je dit naast je factuur kunt leggen ter controle. We breiden de functionaliteiten regelmatig uit dus hou het Portal goed in de gaten!

Hoe koppel ik mijn Microsoft 365 omgeving

Bij de eerste keer inloggen op het CloudBackup365 portal, krijg je de mogelijkheid om je Office 365 tenant te koppelen aan je CloudBackup365 account. Vul de gevraagde Microsoft 365 gegevens in (let op, je moet Microsoft 365Admin rechten hebben) en je wordt automatisch gekoppeld aan je eigen Microsoft 365 omgeving. De koppeling met Microsoft 365 is dan gemaakt en CloudBackup365 configureert je backupjob en je unieke veilige Cloud Storage Bucket. Bij de eerstvolgende backuprun wordt jouw job meegenomen en wordt je backup gemaakt. Let er op dat alle rechten van je gebruikers goed staan om geen foutmeldingen te krijgen!

Portal login

Log hier direct in om toegang te krijgen tot het portal. Voor vragen kun je contact met ons opnemen.

Direct naar het portal