Your address will show here +12 34 56 78

Mijn Portal

Self Service Portal login

Speciaal voor CloudBackup365 gebruikers hebben we ons Self Service Portal geintroduceert. Op het portal beheer je de backups en restores.

  • Text Hover

Support FAQ Mijn Portal

Hier vind je vragen m.b.t. CloudBackup365 Self Service Portal. Heb je een vraag die hier niet bij staat, laat het ons weten via 088 - 180 88 88 of info@cloudbackup365.nl

Hoe krijg ik toegang tot het Self Service Portal?

Bij de eerste aanvraag van CloudBackup365 zullen we voor jou, als verantwoordelijke IT beheerder, een account aanmaken. Heb je nog geen toegang? Stuur ons dan een email met dit verzoek, voorzien van je naam en functie. Toegang tot het portal is uitsluitend voor geautoriseerde beheerders van je omgeving. Wij behoudens ons het recht voor je aanvraag te verifieren bij de ons bekende kontaktpersoon (initiele aanvrager) omwille van security. 

Waarvoor dient het Self Service Portal?

Het Self Service Portal is ontwikkeld om o.a. inzage te krijgen in de backupstatus, zelfstandig een restore uit te kunnen voeren of om bijvoorbeeld een dageljkse backup status rapportage in te stellen. Ben je reseller? Dan zie je al je klanten in één oogopslag bij elkaar. Ook kan je zien hoeveel licenties je in gebruik hebt zodat je dit naast je factuur kunt leggen ter controle. We breiden de functionaliteiten regelmatig uit dus hou het Portal goed in de gaten!

Hoe koppel ik mijn Office 365 omgeving?

Bij de eerste keer inloggen op het CloudBackup365 portal, krijg je de mogelijkheid om je Office 365 tenant te koppelen aan je CloudBackup365 account. Vul de gevraagde Office 365 gegevens in (let op, je moet Office 365 Admin rechten hebben) en je wordt automatisch gekoppeld aan je eigen Office 365 omgeving. De koppeling met Office 365 is dan gemaakt en CloudBackup365 configureert je backupjob en je unieke veilige Cloud Storage Bucket. Bij de eerstvolgende backuprun wordt jouw job meegenomen en wordt je backup gemaakt. Let er op dat alle rechten van je gebruikers goed staan om geen foutmeldingen te krijgen! 

Let’s Start Making Your Brand Popular

Enter your email address and we'll send you a

special FREE signup link so you can start using Privy's

website popups and landing pages.