CloudBackup365 - Sleeping Guy header - small

Altijd beschikbaar

Volledige Teams of specifieke kanalen of instellingen beschermd tegen vewijderen en altijd te herstellen

Veilig

Opslag in zeer veilige S3 Cloud en beschermd tegen Cybercriminaliteit

Gebruiksvriendelijk

Wij regelen het voor je, geen investering in hard- of software nodig

Wettelijke eisen

Voldoe aan de wettelijke eisen mbt retentie

Cloudbackup365 - Teams - backup header

CloudBackup 365 verzorgt ook de Microsoft 365 Backup voor Teams

Teams is het communicatie- en samenwerkingsplatform van Microsoft waarmee jouw organisatie eenvoudig kan samenwerken, vergaderen, chatten en bellen en dat allemaal op één plek. Naast de fantastische communicatie mogelijkheden is het samenwerken een geweldige functionaliteit. Het creëren, delen en in realtime samenwerken aan Word, Excel of Powerpoint documenten was nog nooit zo makkelijk.

Veilig

Helaas heeft Microsoft 365 geen backup functionaliteit om jouw bedrijfsgevoelige gegevens te beschermen. Onze CloudBackup365 oplossing is uitermate geschikt voor de backup van jouw Microsoft 365 Teams omgeving. Met onze CloudBackup365 oplossing is jouw MS Teams omgeving volledig beschermd tegen (onopzettelijk) verwijderen en andere beveiligingsrisico’s zoals cyberaanvallen. Daarnaast maken we het mogelijk om gegevens voor lange tijd te bewaren (retention) zodat jij voldoet aan compliance vereisten of wet- en regelgeving die in vele branches vandaag de dag is vereist.

Altijd beschikbaar

CloudBackup365 zorgt ervoor dat alle Teams gegevens automatisch en veilig worden gebackupt naar onze veilige cloud omgeving. Een Teams backup kijkt niet alleen naar de losse items, maar ook naar alle Sharepoint- en metadata. Daardoor kunnen losse Teams items zoals een per ongeluk gewist bestand, snel en eenvoudig worden hersteld, ook als dat maanden geleden al is verwijderd. Natuurlijk kunnen er zo ook volledige teams, specifieke kanalen en instellingen worden hersteld. Jouw Teams en andere Microsoft 365 gegevens zijn dus altijd beschikbaar voor herstel en beschermd tegen cryptovirussen.

Hoe werkt het

Middels onze gebruiksvriendelijke self service portal beheer jij de restore van je data. Wij zorgen voor de technische inrichting van de dagelijkse backup. Zo worden jouw Microsoft 365 gegevens automatisch opgeslagen in een zeer veilige storage omgeving in een Datacenter in Amsterdam, Nederland.
Waarom moet je jouw Microsoft 365 Teams backuppen?

Wanneer je werkt met Microsoft 365, heb je de beschikking over geweldige tools als Outlook en Teams waarmee je efficiënt samen kunt werken aan documenten, ongeacht waar je bent. Voor veel organisaties is dit de perfecte oplossing nu werknemers steeds meer vanuit huis of onderweg werken. Eén belangrijk onderdeel ontbreekt echter en dat is backup.

Gevaar

Niets is vervelender dan een per ongeluk gewist bestand in een Teams kanaal dat niet teruggehaald kan worden. Of nog erger, wanneer jouw organisatie slachtoffer is van ransomware en je hebt geen goede backup. Het verlies van bedrijfsgevoelige data zoals een complete MS Teams omgeving door ransomeware aanvallen of menselijke fouten, is steeds meer regel dan uitzondering en de schade kan flink oplopen.

Microsoft maakt geen volledige backup

Microsoft 365 voorziet slechts in korte termijn retentie en biedt hiermee geen volledige bescherming tegen het al dan niet onopzettelijk verwijderen van gegevens en andere beveiligingsrisico’s die tot gegevensverlies kunnen leiden. Daarom is aanvullende bescherming door middel van een betrouwbare backup onmisbaar.

Controle

Neem zelf de controle over je data en zorg voor een complete Microsoft 365 Backup met CloudBackup365. Hiermee wordt automatisch een backup gemaakt van je complete Microsoft 365 omgeving inclusief Teams en wordt je data veilig opgeslagen in een Nederlands datacenter.

Direct starten!

CloudBackup365 is inclusief ongelimiteerde Cloud opslag én is maandelijks opzegbaar. Geen kleine lettertjes, geen lange contractduur en géén eenmalige kosten. En dat voor maar €2,75 p/m.

Ik wil starten