CloudBackup365 - Sleeping Guy header - small

Microsoft 365 Backup

De #1 bescherming tegen ransomware en dataverlies

Slechts €2,75 per gebruiker

Microsoft 365 Backup met de unieke voordelen van CloudBackup365:

Veilig

Opslag in zeer veilige S3 Cloud en bescherming tegen Cyberaanvallen

Unlimited Storage

Ongelimiteerde opslag voor je zakelijke backups

Geen hardware nodig

Geen investering in eigen backup server of extra storage

Voordelig & Flexibel

Slechts € 2,75 per gebruiker per maand en maandelijks te wijzigen

Waarom een Microsoft 365 backup?

Wanneer je werkt met Microsoft 365, heb je de beschikking over geweldige programma’s zoals Teams, Outlook en OneDrive waarmee je efficiënt samen kunt werken aan documenten. Voor veel organisaties de perfecte oplossing nu werknemers steeds meer vanuit huis of onderweg werken.

Alle bedrijfsdata (E-mail, Teams, SharePoint en OneDrive) is opgeslagen bij Microsoft in Azure en daar worden helaas geen backups gemaakt. Microsoft garandeert de beschikbaarheid en korte termijn restore mogelijkheden (maximaal 30 dagen). Microsoft zélf adviseert daarnaast het gebruik van een 3e partij Microsoft 365 backup oplossing voor langere termijn backups en bescherming tegen ransomware.

Office 365 Backup met CloudBackup365 - Veeam Backup for Office 365

Data verlies

Het verlies van gegevens door ransomeware aanvallen of menselijke fouten is steeds meer regel dan uitzondering. Microsoft 365 voorziet slechts in korte termijn retentie van bijvoorbeeld 30 dagen in geval van Exchange Online. Bovendien is het niet mogelijk om een complete mailbox te herstellen, alleen individuele verwijderde items worden 30 dagen bewaard. Daarom is aanvullende bescherming van je gegevens door middel van een betrouwbare backup onmisbaar.

Blijf ‘In control’

Neem zelf de controle over je data en zorg voor een complete Microsoft 365 Backup met CloudBackup365. Hiermee wordt automatisch een backup gemaakt van je Microsoft 365 omgeving en wordt je data veilig opgeslagen in een Nederlands datacenter.

CloudBackup365 maakt een backup van alle Microsoft 365 onderdelen:

Exchange

CloudBackup365 is uitermate geschikt voor de backup van Microsoft 365 Exchange Online. E-mails, agenda items, contactpersonen en notities worden eenvoudig en veilig geback-upt naar onze cloud omgeving. Uiteraard kunnen deze items zoals een per ongeluk gewist mailtje, snel en eenvoudig worden hersteld.

Uitgebreide informatie

Teams

Uiteraard voorziet CloudBackup365 ook in de backup van Microsoft Teams. Gegevens die zijn gepost en gedeeld in Microsoft Teams (zoals chats, bestanden en sites) kunnen eenvoudig worden hersteld. De gegevens worden opgeslagen in onze cloud omgeving en zijn eenvoudig naar te herstellen.

Uitgebreide informatie

SharePoint

Met Cloudbackup365 zorg je voor een complete backup van de gehele SharePoint online omgeving. Bestanden, folders, bibliotheken, lijsten, (sub)sites en site collecties worden meegenomen in de backup die in onze volledig veilige cloud omgeving wordt opgeslagen. Uiteraard zijn alle items te restoren.

Uitgebreide informatie

OneDrive

Goed beschermd tegen cryptovirussen: al je zakelijke OneDrive bestanden worden uiteraard meegenomen in CloudBackup365. Gedeelde mappen, documenten; alle gegevens worden veilig en snel weggeschreven in onze cloud omgeving. Herstellen van zowel mappen als losse items is eenvoudig en snel.

Uitgebreide informatie

De ideale Backup-as-a-Service

CloudBackup365 is een Backup-as-a-Service dienst en voorziet in een volledige backup van alle data, bestanden en mailboxen van een Microsoft Office 365 omgeving. Hiermee ben je verzekerd van de beste bescherming tegen ransomware, cryptovirussen of ongewenst verwijderde data. De Office 365 backups worden dagelijks opgeslagen in een zeer veilige S3 Cloud omgeving in een datacenter in Amsterdam. Het herstellen van bestanden, mailboxen, Teams onderdelen of hele sites kan je zelf; eenvoudig en snel.

CloudBackup365 is inclusief ongelimiteerde Cloud opslag. Het is maandelijks opzegbaar, kent geen lange contractduur en géén eenmalige kosten. Ook geen verborgen of additionele kosten voor up/downloads dus volledig transparant en helder. Daarnaast is er geen backupserver benodigd: je hoeft niet te investeren in de aanschaf, inrichting en beheer van een eigen backupserver of extra storage. Lekker makkelijk!

Cloudbackup365 is voordelig, eenvoudig & transparant

CloudBackup365 is snel en eenvoudig in te zetten voor het maken van een backup van jouw Microsoft 365 data. Je meldt je bij ons aan en geeft aan voor hoeveel gebruikers je een licentie nodig hebt. Wij nemen contact met je op voor de benodigde veilige koppeling van CloudBackup365 met jouw Office 365 omgeving. Wijh slaan nooit wachtwoorden van jouw omgeving op, dus heel veilig! Voor jouw backup geldt dan ongelimiteerde opslag voor al je zakelijke data. De facturering geschiedt maandelijks; per gebruiker. Geen langlopende verplichtingen, geen kosten voor up- of downloads. Je weet waar je aan toe bent en wij doen het werk voor je!

Wist je dat het jouw verantwoordelijkheid is om Microsoft 365 te backuppen?

CloudBackup365-Backup-icon

Met Microsoft 365 kun je altijd en overal werken zonder dat er een eigen infrastructuur nodig is voor e-mail, bestanden, SharePoint of Teams.

Microsoft zorgt voor de beschikbaarheid van je Microsoft 365 omgeving. Zij voorziet echter niet in een volledige backup van jouw data. Het blijft jouw verantwoordelijkheid om je data te beveiligen en een backup te maken, zodat je altijd toegang houdt tot en controle hebt over jouw data. Dit model is gebaseerd op gedeelde verantwoordelijkheid.
Met de CloudBackup365 oplossing zijn je gegevens goed beschermd. Je kunt bestanden eenvoudig herstellen en verkleint hiermee het risico op dataverlies. Je backup wordt opgeslagen in een zeer veilige S3 Cloud Omgeving in een datacenter in Amsterdam.
Je hoeft niet te investeren in de aanschaf, inrichting en het beheer van een eigen backupserver of je storage uit te breiden. CloudBackup365 is inclusief ongelimiteerde Cloud Opslag.

Het gedeelde verantwoordelijksheidsmodel van Office 365:
Waarom we zelf voor een backup oplossing voor onze Microsoft Office 365 omgeving moeten zorgen…

CloudBackup365 is onderdeel van Tweeweg IT

Als onderdeel van Tweeweg IT, met bijna 20 jaar ervaring in de IT dienstverlening, hebben we alle expertise in huis om je verder te helpen. Tweeweg IT is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van Cloud, Security, Managed Services en Backup & Storage.

Meer weten? Kijk dan ook eens op onze Tweeweg IT website of neem contact met ons op.

Cloudbackup365 is het label van onze unieke (op Veeam gebaseerde) backup oplossing voor Microsoft 365.

Cloudbackup365 - Tweeweg IT

Betrouwbaar: Veeam Backup for Office 365

Onze CloudBackup365 oplossing maakt deels gebruik van de bekroonde Veeam Backup voor Microsoft 365 software. De keuze voor Veeam is eenvoudig; het is de beste Microsoft 365 backup oplossing in de markt. En als Veeam Gold Partner beschikken we over alle Veeam expertise in eigen huis.
De backup software van Veeam biedt ongekende backup- en restoremogelijkheden en is daarnaast snel, schaalbaar en zeer veilig.

Voordelen van CloudBackup 365

 1. Compleet: Backup van je volledige Microsoft Office 365 omgeving.
 2. Unlimited Storage: Inclusief ongelimiteerde CloudBackup opslag, Uniek voor deze prijs!
 3. Flexibel: Maandelijks kan je wijzigingingen doorvoeren. Je kan ook per maand opzeggen zelfs.
 4. Lage kosten: Geen eenmalige kosten en ook geen verborgen kosten voor up- of downloads.
 5. Geen hardware nodig:  Je hoeft niet te investeren in de aanschaf van backupservers of extra storage.

FAQ

Hier vindt je de veel gestelde vragen m.b.t. CloudBackup365. Heb je vraag die hier niet bij staat of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen via 088 – 180 88 88 of info@cloudbackup365.nl

 • Wat kost Cloudbackup365?
  Slechts € 2,75 per gebruiker per maand, inclusief ongelimiteerde opslag.
 • Wat krijg je met CloudBackup365?
 • Welke gebruikers hebben een licentie nodig?
 • Heb je ook een licentie nodig voor een gedeelde/shared mailbox?
 • Waar wordt de data opgeslagen?
 • Ben ik goed beveiligd in geval van cryptovirussen?
 • Wat zijn de eenmalige of aanvullende kosten?
 • Wat is de contractduur en de condities
 • Hoe vaak wordt er een backup gemaakt?
 • Hoe weet ik of de backup gelukt is?
 • Hoeveel opslag krijg je bij CloudBackup365?
 • Wat is de fair use policy?
 • Wat zijn de retentietijden?
 • Hoe zit het met mail archivering?
 • Ik wil backups restoren, hoe werkt dat?
 • Wat kost een restore?
 • Kan ik zelf een restore uitvoeren?

Direct starten!

CloudBackup365 is inclusief ongelimiteerde Cloud opslag én is maandelijks opzegbaar. Geen kleine lettertjes, geen lange contractduur en géén eenmalige kosten. En dat voor maar €2,75 p/m.

Ik wil starten