CloudBackup365 - Sleeping Guy header - small

Altijd beschikbaar

Backups en eenvoudig herstel van afzonderlijke SharePoint-items, -machtigingen of complete omgeving

Veilig

Opslag in zeer veilige S3 Cloud en beschermd tegen Cybercriminaliteit

Gebruiksvriendelijk

Wij regelen het voor je, geen investering in hard- of software nodig

Wettelijke eisen

Voldoe aan de wettelijke eisen mbt retentie. Zelfs bij verwijderde accounts

Cloudbackup365 - SharePoint - backup header

CloudBackup365 is inclusief Microsoft 365 Backup voor SharePoint

Microsoft SharePoint is de basis van samenwerken in Microsoft 365. Maar onder water zijn ook andere componenten zoals Teams op basis van Sharepoint gebouwd. In zogenaamde sites worden er bestanden, gegevens, nieuws en bronnen gedeeld en beschikbaar gesteld aan de organisatie, projectteams of individuen. Jouw medewerkers werken hiermee probleemloos en veilig samen ongeacht of ze op kantoor, thuis of waar dan ook werken. Uiteraard is de oplossing device onafhankelijk en werk je net zo eenvoudig op een laptop, tablet of iPhone.

Veilig

Helaas heeft Microsoft 365 geen backup functionaliteit om jouw bedrijfsgevoelige gegevens te beschermen. Onze CloudBackup365 oplossing is uitermate geschikt voor de backup van jouw Microsoft 365 SharePoint omgeving. Met onze CloudBackup365 oplossing is jouw SharePoint omgeving volledig beschermd tegen (onopzettelijk) verwijderen en andere beveiligingsrisico’s zoals cyberaanvallen. Daarnaast maken we het mogelijk om gegevens voor lange tijd te bewaren (retention) zodat jij voldoet aan compliance vereisten of wet- en regelgeving die in vandaag de dag is vereist. Zelfs bestanden uit reeds lang verwijderde user accounts zijn te herstellen.

Altijd beschikbaar

CloudBackup365 zorgt ervoor dat al deze gegevens automatisch en veilig worden gebackupt naar onze super veilige cloud omgeving. Uiteraard kunnen Microsoft 365 SharePoint items zoals een per ongeluk gewist bestand, snel en eenvoudig worden hersteld naar de gewenste locatie. Jouw SharePoint en andere Microsoft 365 gegevens zijn dus altijd beschikbaar.

Hoe werkt het

Middels onze gebruiksvriendelijke self service portal beheer jij de restore van je data. Wij zorgen voor de technische inrichting van de dagelijkse backup. Zo worden jouw Microsoft 365 gegevens automatisch opgeslagen in een zeer veilige storage omgeving in een Datacenter in Amsterdam, Nederland.

Waarom moet je jouw Microsoft 365 SharePoint backuppen?

Wanneer je werkt met Microsoft 365, heb je de beschikking over geweldige tools als SharePoint, Outlook en Teams waarmee je efficiënt samen kunt werken aan documenten, ongeacht waar je bent. Voor veel organisaties is dit de perfecte oplossing nu werknemers steeds meer vanuit huis of onderweg werken. Eén belangrijk onderdeel ontbreekt echter en dat is backup.

Gevaar

Niets is vervelender dan een per ongeluk gewist document dat in jouw SharePoint stond en dat niet teruggehaald kan worden. Of nog erger, wanneer jouw organisatie slachtoffer is van een ransomware aanval en je hebt geen goede backup. Het verlies van bedrijfsgevoelige data zoals bijvoorbeeld contracten, presentaties of berekeningen uit jouw SharePoint omgeving door cybercriminelen of menselijke fouten, kan tot grote problemen en flink veel schade lijden.

Microsoft maakt geen volledige backup

Microsoft 365 voorziet slechts in korte termijn retentie en biedt hiermee geen volledige bescherming tegen het al dan niet onopzettelijk verwijderen van gegevens en andere beveiligingsrisico’s die tot gegevensverlies kunnen leiden. Daarom is aanvullende bescherming van je gegevens door middel van een betrouwbare backup onmisbaar.

Controle

Neem zelf de controle over je data en zorg voor een complete Microsoft 365 Backup met CloudBackup365. Hiermee wordt automatisch een backup gemaakt van je complete Microsoft 365 omgeving inclusief SharePoint en wordt je data veilig opgeslagen in een Nederlands datacenter.

Direct starten!

CloudBackup365 is inclusief ongelimiteerde Cloud opslag én is maandelijks opzegbaar. Geen kleine lettertjes, geen lange contractduur en géén eenmalige kosten. En dat voor maar €2,75 p/m.

Ik wil starten